Često postavljana pitanja

Samo prijavljeni korisnici mogu vidjeti sve podatke o svim oglašivačima i kontaktirati ih.

Oglas za zamjenu dodajete pritiskom opcije +POSTAVI OGLAS u vrhu stranice DJORAJ.

Vaše želje odabirete u trećem koraku postavljanja oglasa. Kada dodate oglas za koji se želite mijenjati, onda odabirete želje koje su vam prihvatljive u zamjenu za postavljeni oglas.

Broj oglasa za zamjenu je neograničen, a broj želja po jednom oglasu je ograničen na pet.

Unutar malog izbornika s desne strane, gdje je vaša korisnička slika i ime u vrhu platforme DJORAJ, otvarate svoje Postavke profila na kojima možete mijenjati podatke i lozinku.

Možete. Kod svakog vašeg aktivnog oglasa imate mogućnost IZMIJENI OGLAS gdje se otvara uređivanje detalja oglasa i u konačnici odabir želja za taj oglas.

Nakon što ste se unutar poruka vi i oglašivač dogovorili na zamjenu i nakon provedene zamjene, u zaglavlju odaberite padajući izbornik s vašim imenom i odaberite Oglasi. Odaberite AKTIVNI OGLASI i kraj zamijenjenog oglasa pritisnite OZNAČI OGLAS ZAMIJENJENIM

Kako bismo osigurali što pošteniju razmjenu s naše strane, postavili smo opciju unosa „procijenjene vrijednosti“ prilikom objavljivanja oglasa. Tako da će oglasi koji Vam se prikazuju za zamjenu imati istu ili približnu u vrijednost kao i Vaš oglas.

Možete, ali nije preporučljivo jer ćete teže ostvariti zamjenu.

Možete, u istoj protuvrijednosti u kojoj želite predmet/uslugu.

Ne možete. Okvirna adresa mora biti vidljiva kako bi olakšala postupak zamjene.

Oglas je aktivan tri mjeseca, nakon čega prelazi u neaktivne oglase.

Možete učitati ponovno na DJORAJ i ponovno se zamijeniti. Na odrađene zamjene između oglašivača mi ne možemo utjecati. Mi samo predlažemo moguće zamjene.

Potrebno je nekoliko trenutaka da se vaš oglas provjeri, odobri i u kratkom periodu će biti objavljen ukoliko ne krši pravila.

Oglas se ne slaže s pravilima.

Ne. Platforma je namijenjena isključivo za zamjenu usluga ili dobara.

U kategoriji Oglasi pronađite odgovarajući oglas i s lijeve strane označite kvadratić, te iznad svih oglasa pritisnite opciju Izbriši.

U kategoriji Oglasi pronađite odgovarajući oglas i s lijeve strane označite kvadratić, te iznad svih oglasa pritisnite opciju Izbriši.

Pod vašim oglasima imate kategoriju Neaktivni oglasi. Pronađite oglas koji želite obnoviti i pritisnite Objavi oglas.

Pritiskom na logo DJORAJ u zaglavlju dolazite na početnu stranu platforme gdje vam se prikazuju kategorije oglasa. Odaberite kategoriju i željene potkategorije i najbrže dolazite do željenih oglasa.

Ukoliko ne možete pronaći pod kategorijom oglasa, upišite u tražilicu traženi pojam. Ukoliko niste pronašli niti kroz tražilicu željeni oglas, objavite svoj oglas gdje ćete pod želju staviti određenu stvar/uslugu koju tražite i pogledajte moguće zamjene.

Na email ćete primiti obavijest nekoliko dana prije isteka oglasa i kada istekne oglas.

Kontaktirajte službu za korisnike ili resetirajte lozinku pritiskom na „Zaboravilo/la sam lozinku.“

Oglase možete postavljati s bilo koje lokacije, ali to utiče na vašu fizičku mogućnost zamjene.

Obratite se korisničkoj službi, odnosno pošaljite e-mail sa opisanom situacijom i navedenim dokazima, te ćemo takve nepouzdane korisnike ukloniti.

Provjerite Spam mapu na vašem emailu.

Pregledom svog profila imate mogućnost uređivanja profila i opciju Deaktiviraj profil.

Deaktivacijom profila brišu se svi vaši podaci i svi oglasi uključujući aktivne, neaktivne ili izvršene zamjene.